Yeni Crack

Euro Truck Simulator 2 İndir – (ETS 2) V1.39.4.5s

ETS 2 İndir (Euro Truck Simulator 2) Full İndir

Gerçekçi bir simülatör oyunu olan Euro Truck Simulator 2, gelişmiş grafikleri ve oyun teknolojisiyle daha eğlenceli zaman geçirmeniz için ETS serisinin ikinci versiyonunu geliştirmiştir. Kamyon simülatör oyunları arasında çok yönlü fonksiyonel özelliği ile v1. 36.2.55s Türkçe oynanışa sahiptir. Hemen site üzerinden ücretsiz indirerek simülasyona başlayabilirsiniz.

Euro Truck Simulator Oyunu

2012 yılında Microsoft Windows için çıkarılan oyun SCS Software tarafından çıkarılmıştır. Oyun 2013 yılında Linux daha sonra 2015 yılında MacOS için yayınlanmıştır.

İki buçuk yıllık uzun bir aradan sonra oyun severlerle buluşan ETS 2, simülatör oyununun ileri teknolojiyle buluştuğu son versiyonlar arasında yer almaktadır. Kamyonla şehirler arası yolculuk yapabileceğiniz oyun, sürüş sırasında eğlenceli zaman geçirebileceğiniz ve aynı zamanda görevleri yerine getirerek kazanabileceğiniz bir oyundur.

Avrupa’da büyük bir seyahate hazırlanmanız gereken oyunda, eğlenceli bir kamyon sürüş simülatörüne başlamak için ihtiyacınız olan bütün gereksinimlerinizi alabilirsiniz. Birçok ülkeye giriş yapabileceğiniz oyun 60 farklı şehirde zaman geçirmenizi sağlayacak gerçekçi bir yolculuk simülatörüdür.

Euro truck simulator 2 indir, ücretsiz ve eğlenceli bir yolculuğun tadını çıkarın. Gerçekçi bir simülatör oyunu oynamak için direksiyon yeteneğinizi ve oto kontrol becerinizi de devreye sokmayı unutmayınız.

ETS 2 Tır Simülatörü

Avrupa’nın en büyük tır filosuna sahip olmaya hazırsanız, ETS 2 Full indir seçeneğinden yararlanarak, bu gerçekçi ve eğlenceli oyuna başlayabilirsiniz. Muhteşem grafik tasarımıyla kendinizi gerçekten bir tırın içinde yolculuk ederken bulacağınız oyunda, şirketinizin kar etmesi de bir o kadar önemli olacaktır. Oyunda göreviniz olan kargo taşımacılığı görevini zamanında gerçekleştirdiğinizde, kazanacak ve filonuzu büyütmenin yollarını armaya başlayacaksınız.

Basit bir simülasyon oyunu olmayan ETS, strateji ve görev bilinci üzerine de kurulu bir kuruluma sahiptir. Sanal sürücü koltuğunuzda, trafik kurallarına uyarak ve görevinizi yerine getirerek eğlenceli zaman geçirebileceğiniz gibi aynı zamanda Avrupa’nın dört yanına taşımacılık yapmanın stratejik yöntemlerini de belirlemiş olacaksınız


                                                       İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 64-bit

İşlemci:  core CPU 3.0 GHz

Bellek: 6 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GTX 760-class (2 GB)

Sabit Disk: 5 GB Kullanılabilir alan

Gerçekçi nesneler, yol haritası ve büyük arazi özelliklerine sahip olan oyunda gerçek bir tır şoförü gibi yolculuğa çıkmaya hazır olun!


Hiç yorum yok